Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLAŽEVIĆ OSTAJE Izbornik reprezentacije BiH neće otići prije završetka kvalifikacija za SP 2010.

Ćiro: Nikome nisam rekao da dajem ostavku

22.12.2008.
u 14:09

Čim nema pravih događanja, pojedini mediji posegnu za izmišljenim. Što je izmišljotina veća, ima veći odjek. Tako su u ponedjeljak neki portali objavili vijest kako je Ćiro Blažević izjavio “da mu je dosta zaj****cije i da će podnijeti ostavku na mjesto izbornika nogometne reprezentacije BiH”:

- To što su neki zlobnici objavili nema veze s istinom. Nisam ni znao da je objavljeno, vi ste mi prvi rekli, ali ja sam na takve gluposti navikao.

- Niti ću podnijeti ostavku, niti sam s bilo kime razgovarao na tu temu, pogotovo za taj portal. Istina je kako postoje izvjesni nesporazumi s ljudima u NS-u BiH, pa i oko izbora glavnoga tajnika, ali ne pada mi na pamet zbog toga podnositi ostavku.

- Bilo bi to neozbiljno, a ja sam ozbiljan čovjek. Svoje ćemo nesporazume riješiti. Tako napišite u Večernjaku, te novine iznimno cijenim - rekao je iznenađeni Blažević.

Dominković: Ćiro ostaje!
- Ma, nije moguće! Sinoć sam razgovarao s Ćirom. Istina je kako je on nezadovoljan nekim stvarima u savezu, pa i nesporazumima vezanim za izbor glavnoga tajnika.

- No, o ostavci nije rekao ni riječ. Rekao je kako ovih dana odlazi na kratko u Švicarsku, a već u ponedjeljak doći će u Sarajevo kako bi nazočio sjednici izvršnog odbora NS-a BiH, zakazanoj za 11 sati, rekao je predsjednik Nogometnog saveza BiH Iljo Dominković i dodao:

- Dogovarali smo kako bismo tada trebali utvrditi načine oko bolje koordinacije s ljudima iz saveza, te usuglasiti stavove oko izmjena i dopuna pravilnika oko premija. Ćiro će u Švicarskoj uz niz aktivnosti razgovarati i o ponudama nekih reprezentacija za igranje pripremne utakmice pred važan kvalifikacijski susret s Belgijom krajem veljače.

- Izbor protivnika prepustili smo upravo Blaževiću. Sigurno je jedino da će se taj prijateljski ogled igrati negdje u gostima - podvukao je na kraju predsjednik NS BiH Iljo Dominković, ponovivši kako nema ni govora o odlasku Ćire Blaževića s mjesta izbornika. Izbornik nogometne reprezentacije BiH Ćiro Blažević u ponedjeljak je nakratko svratio u Mostar.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije