Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLAŽEVIĆ ŽALI ZDRAVKA

Ćiro: Ja jedini mogu pomoći Mamiću, ali neće me nazvati

\'04.05.2011. Zagreb - Ciro Blazevic sa putnom torbom i kovcegom prolazi Gajevom ulicom. Photo: Goran Jakus/PIXSELL\'
Goran Jakus/PIXSELL
07.05.2011.
u 20:30

- Znam i vidim kakvih Zdravko ima problema. Volim ga iako je među nama bilo mnogo svađa - kazao je Blažević.

Kronologiju odnosa između Miroslava Blaževića i Zdravka Mamića nemoguće je napisati nemate li dovoljno vremena za pisanje knjige. Od najveće ljubavi i kumstva do svađa, psovanja, vrijeđanja, rastanaka i zbližavanja. Sad nisu zajedno, iako su jedno vrijeme bili i vlasnici kluba. No, jedan bez drugoga ipak ne mogu. Možda bi sad Zdravko mogao posegnuti za svojim kumom.

– Nitko sa mnom, sine moj, nije kontaktirao, iako znam da sam ja jedino rješenje. Ali dobro, neka Mamić samo luta – javio se Ćiro, koji je u Zagrebu. I razmišlja kad će opet u Kinu gdje je izbornik olimpijske reprezentacije.

– Za nekoliko dana opet ću u Kinu.

No, u tih nekoliko dana putne torbe bit će mu još u ormaru, Mamić dobro zna Ćirin broj telefona, možda ipak nazove i pozove svog učitelja u novu zajedničku avanturu.

– Žao mi je Mamića, vidim kakve probleme ima, u kakvoj je situaciji. Ma ne, neće me nazvati. Volim ja njega, iako se često svađamo, iako je između nas bilo dosta turbulentnih situacija – mirno je govorio Blažević, jedini od spominjanih kandidata koji se izjasnio da bi došao na poziv maksimirskog kluba.

– Neće se to dogoditi. Mamić misli da sa mnom ima samo problema – potiho je zaključio Miroslav Blažević.

No, sad i Mamić zna da je kum spreman prihvatiti poziv. Uostalom, Dinamov direktor za odnose s javnošću Tomislav Marčinko jučer je zvao Ćiru na kavu. A na dan kad su se Mamić i Halilhodžić sukobili, Ćiro je, navodno, bio u klubu.

Komentara 33

CU
cupus
22:23 07.05.2011.

koji glupak jos nije shvatio da je dijagnoza shizofrenija [mislim najozbiljnije]

ŠE
šestnapet
21:18 07.05.2011.

ciro svaka ti cast ali ti nemozes pomoci mamicu njemu moze samo pomoci jankomir ili vrapce a da tamo i zavrsi mogu si mislit kakav bi show tamo imao

MA
marlboro69
20:46 07.05.2011.

ma ciro je zakon! vaha mu nije ni do koljena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije