Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEF O SVOM ĐILKOŠU
Povratak na članak

Ćiro iskreno o Mandži: Stalno smo se svađali, ali baš ga volim. Još mu nismo našli zamjenu

On je jedan sportaš veliki. On je bio svojeglav. Ali je uvijek respektirao posao kojim se bavio, profesionalizam. Napravio je veliku karijeru hvala Bogu i kapa Mandži do poda.

Komentari 11

BR
Breoxs
20:18 03.09.2021.

Mandžukić nije pričao izvan terena. Držao se one stare i mudre da nogometaš treba svoje pokazati na terenu. Floskule izvan travnjaka njega nisu zanimale. Kod njega nije bilo alibi igre. Igrao je na nož, srcem, ratnički. Koliko puta sam pomislio - od kuda mu energija i snaga. Izuzetna karijera.

VL
BR
Breoxs
20:11 03.09.2021.

Odlaskom Mandžukića, generacija iz Rusije se raspala. Ostala je bez energije. To je jedina istina.

VL
VK
vječni krojf
09:06 04.09.2021.

Aj Ćiro,Macan Ćiro, još mu nismo našli zamjenu.Najvjerojatnije da mu on još nije našao zamjenu.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
08:22 04.09.2021.

Ćiro iskreno o Mandži: Stalno smo se kladili, obmanjivali i gađali, ali baš ga volim jer sam od njega uzimao proviziju. Još mu nismo našli zamjenu jer u Brazilu, Australiji, BiH, Srbiji, Njemačkoj ili Švicarskoj nemremo naći kvalitetnu prodanu dušu koja će prevariti svoju domovinu.

VL
BR
Breoxs
20:27 03.09.2021.

E da je Modriću Mandžukićev osjećaj kada završiti reprezentativnu karijeru. Ne zato jer je Modrić loš, dapače, još uvijek je najbolji, ali treba pustiti ovim mladima da počnu disati. Ovo s Modrićem je mučenje. Rakitić i Mandžukić su znali kada reći dosta, ali Modrić....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.