Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER SVIH TRENERA

Ćiro: Samo neka BiH prođe na EP, a je... mi se za Mađarsku i Norvešku

ćiro blažević
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/4
13.11.2015.
u 15:23

- Hrvatska ima veći koncentrat talenta, neusporedivo veće međunarodno iskustvo jer su bili u najvećim natjecanjima u posljednje vrijeme i očekivati je da će igrati vrlo značajnu ulogu na Europskom prvenstvu - rekao je Ćiro.

Miroslav Ćiro Blažević u svom je stilu najavio večerašnji susret Bosne i Hercegovine i Irske u dodatnim kvalifikacijama za EP.

- Mi smo favoriti u utakmici protiv Irske i nadam se da će ispuniti sva naša očekivanja i pobijediti. Nadam se da će Meša Baždarević galvanizirati svoju ekipu. Sreća je velika da su ključni igrači, Džeko i Pjanić, u možda i životnoj formi. Moraju biti svjesni da moraju odgovoriti adekvatno svojim kapacitetima. Gotovo sam siguran da će se BiH u Zenici kao favorit i da, uz pomoć 12. igrača, a to je publika, Ircima da do znanja da ovdje nemaju što tražiti - rekao je Ćiro gostujući u Dnevniku Federalne televizije.

Prokomentirao je i uspjeh Hrvatske.

- Hrvatska ima veći koncentrat talenta, neusporedivo veće međunarodno iskustvo jer su bili u najvećim natjecanjima u posljednje vrijeme i očekivati je da će igrati vrlo značajnu ulogu na Europskom prvenstvu. Daj Bože da mi prođemo i BiH će imati mogućnost imati značajnu ulogu. To je važno jer preko nogometa lakše nego preko stotina ambasada možete lakše promovirati svoju domovinu

Na pitanje o susretu Norveške i Mađarske (0:1), Ćiro je odgovorio:

- Čujte, u ovakvim kvalifikacijskim utakmicama vrlo je teško prognozirati, tim više što je vaš sugovornik Ćiro Blažević vrlo loš prognozer. Ja si utvaram da sam nogometni stručnjak, ali ne bih se upuštao u prognoze. Ovo su priželjkivanja da mi pobijedimo, a da oprostite, je.. mi se za Mađarsku i Norvešku.

>> Keane upozorava: BiH će danas u Zenici upoznati ratnike koji su odrasli na ulici

Komentara 13

Avatar Pravednik80
Pravednik80
18:10 13.11.2015.

Samo neka Irska pobijedi. Uvijek za katolike prije nego muslimane.

MA
..Marsijanac
16:19 13.11.2015.

ha,ha,ha nikad dosadno kod Cire.....matori je u potpunosti prolupao.

RI
rikavac
17:19 13.11.2015.

cuj Cire mi smo favoriti? Ko mi Ciro? Sad si Hrvat iz Hrvatske sad si Bosanac. Opredijeli se vise sta si.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije