Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK PORAZ
Povratak na članak

Čilić osvojio samo dva gema, Wawrinka ga svladao za 45 minuta

Čilić je tako protiv ovogodišnjeg osvajača Australian Opena ostao na dvije pobjede u osam međusobnih susreta.

Komentari 2

OD
otac_domovine
17:03 16.04.2014.

Nije problem u Čiliću on je ograničenih kapaciteta top 20 igrač i ništa više od toga. Problem je u našim prevelikim očekivanjima da bi on mogao biti top 5-6 igrač što nikada neće. Nema psihu za to. Kada to shvatimo bit će nam lakše podnositi njegove poraze od top 10 igrača i nećemo se više zanositi nakon osvajanja trećerazrednih turnira tipa Zagreb indoors dok svi najbolji tenisači odmaraju za Monte Carlo i druge ozbiljne turnire. Čiliću čestitamo na prolasku prvog kola na Masters turniru to je u rangu njegovih mogućnosti.

VL
ĐE
đelek
19:10 16.04.2014.

Ovi tipovi koji komentiraju ,,su ograničenih kapaciteta i vjerojatno nemaju pojima o tenisu!!!Imaš dana kad ti jednostavno nejde i neki igrači ti jedostavno ne leže!!To se desi i nije sramota!!Marin je izvanredan igrač i sigurno za top 5!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.