Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK PORAZ

Čilić osvojio samo dva gema, Wawrinka ga svladao za 45 minuta

Čilić Dodig
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
16.04.2014.
u 16:38

Čilić je tako protiv ovogodišnjeg osvajača Australian Opena ostao na dvije pobjede u osam međusobnih susreta.

Marin Čilić teško je poražen u drugom kolu ATP Masters 1000 turniru u Monte Carlu. Švicarac Stanislas Wawrinka izbacio ga je sa 6:0 i 6:2 za samo 45 minuta igre.

Wawrinka je našeg najboljeg tenisača u prvom setu ostavio bez osvojenog gema. U drugom je Čilić osvojio dva gema i dva puta gubio svoj servis.

Čilić je tako protiv ovogodišnjeg osvajača Australian Opena ostao na dvije pobjede u osam međusobnih susreta.

>> Đoković i Becker trenirali s Čilićem i Ivaniševićem

Komentara 2

OD
otac_domovine
17:03 16.04.2014.

Nije problem u Čiliću on je ograničenih kapaciteta top 20 igrač i ništa više od toga. Problem je u našim prevelikim očekivanjima da bi on mogao biti top 5-6 igrač što nikada neće. Nema psihu za to. Kada to shvatimo bit će nam lakše podnositi njegove poraze od top 10 igrača i nećemo se više zanositi nakon osvajanja trećerazrednih turnira tipa Zagreb indoors dok svi najbolji tenisači odmaraju za Monte Carlo i druge ozbiljne turnire. Čiliću čestitamo na prolasku prvog kola na Masters turniru to je u rangu njegovih mogućnosti.

ĐE
đelek
19:10 16.04.2014.

Ovi tipovi koji komentiraju ,,su ograničenih kapaciteta i vjerojatno nemaju pojima o tenisu!!!Imaš dana kad ti jednostavno nejde i neki igrači ti jedostavno ne leže!!To se desi i nije sramota!!Marin je izvanredan igrač i sigurno za top 5!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije