Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTFINALE WIBMLEDONA

Čilić: Mogu igrati protiv Novaka; Đoković: Radujem se meču

Marin Čilić
Reuters (Ilustracija)
30.06.2014.
u 23:11

- Čilić se dokazuje. Popravio je servis i to mu je veliko oružje na travi. Zna kako igrati na ovoj podlozi, nema što izgubiti i radujem se našem meču - kaže Đoković.

Marin Čilić se prvi put u karijeri plasirao u četvrtfinale Wimbledona. Naš najbolji tenisač je svladao Francuza Jeremyja Chardyja sa 3:0 (7:6, 6:4, 6:4) i sada ga čeka Novak Đoković. Čilić se s prvim nositeljem turnira susreo devet puta i još ni jednom nije uspio slaviti.

- Osjećam da sam napravio korak naprijed i napredovao u formi. Ne znam je li to zbog toga što već dugo igram na travi, ali osjećam se sve bolje i bolje. Ponekad je teško tempirati formu za ova dva tjedna, ali mislim da sam napravio dobru pripremu - rekao je Čilić nakon pobjede.

Čilić je nakon svog meča radije rekao da bi igrao protiv Tsonge, no morat će na Đokovića.

- Mislim da su prijašnja dva meča u Parizu i Indian Wellsu pokazala da mogu igrati protiv njega.

Susret je najavio i Novak Đoković.

- Čilić se dokazuje. Popravio je servis i to mu je veliko oružje na travi. Zna kako igrati na ovoj podlozi, nema što izgubiti i radujem se našem meču - kaže Đoković.

>> Čilić prvi put u četvrtfinalu Wimbledona

Komentara 6

MI
miran
07:27 01.07.2014.

"Čilić: Mogu igrati protiv Novaka" ------------------------------------------------------- Cuj da mozes ..... morati ces!

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
07:52 01.07.2014.

Ajmooooo Čilić pokaži im i osveti im se jer su te prošle godine tako sramotno izbacili radi kvazi nekog dopinga......

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
17:55 01.07.2014.

Marine igrom mozes parirat bez problema,al ostalo je sve u glavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije