Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajlandski boks

Cikatić i borci ipak putuju na Kraljev kup u Bangkok

Branko Cikatić
Tino Jurić/Pixsell
11.08.2015.
u 12:11

HOO će im ipak uplatiti akontaciju za smještaj na tom dalekom i važnom putu.

Sve do jučer bilo je posve neizvjesno hoće li četiri borca i dva trenera u njihovoj pratnji (Cikatić, Zoraj) otputovati u Bangkog, na Svjetski kraljevski kup, najjače natjecanje u tajlandskom boksu ove godine. No, kako nam je javio Neven Mada, tajnik Hrvatskog saveza tajlandskog boksa, HOO će im ipak uplatiti akontaciju za smještaj na tom dalekom i važnom putu.

Učinit će to u srijedu jutro, baš na dan kada put Tajlanda trebaju krenuti Marin Čarapina (81 kg), Helena Jurišić (71 kg), Andrea Ivas (75 kg) i vrlo perspektivna juniorka Hela Ćužić (75 kg).

>>Visio iz ringa: Je li ovo najbrutalniji nokaut ove godine?

Komentara 2

Avatar Bekrija
Bekrija
20:27 11.08.2015.

Mateša i bagra grobari hrvatskog sporta, a pojedinci ih podržavaju.

DU
Deleted user
23:00 11.08.2015.

Uplata ce biti izvrsena tocno na dan kad putuju. To je samo kod nas moguce! Sretno!9

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije