Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijeti i predsjednik države

Cijena bijega iz izolacije: Pogledajte što su mu bijesni sugrađani ostavili na automobilu

Auto
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL (fotografija je ilustracija)
1/5
19.03.2020.
u 21:34

Jovića su srpski mediji optužili da se vratio iz Španjolske kako bi slavio rođendan voljene djevojke Sofije Milošević

Luka Jović, napadač madridskog Reala koji se našao u središtu skandala jer su ga sugrađani zatekli kako šeće Beogradom umjesto da se nalazi u izolaciji budući da je stigao iz Španjolske, opet je osvanuo na naslovnicama srpskih portala jer je netko zabilježio i kako je usred grada nepropisno parkirao.

Zbog toga mu je redarska služba ispod brisača ostavila "čestitku", a zatekao je Jović po povratku i poruku nekog ljutitog Beograđanina koji mu je napisao: Nemoj više ovako bahato brale. 

FOTOGRAFIJE MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Otišlo je tako daleko da se u četvrtak o temi očitovao i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je poručio da mu slijedi uhićenje istog trenutka napusti li ponovo izolaciju:

-  Ovi mladići koji su milijarderi, pa misle da mogu sve, ne mogu sve. Hvala, nama su život najstarijih, ali i svih ostalih, važniji od milijuna. Nadam se da će ostati u izolaciji. Pokušaju li izaći (misli Vučić tu na još jedan slučaj, op.a.), bit će trenutačno uhićeni - kazao je srpski predsjednik. 

Podsjetimo, Jovića su srpski mediji optužili da se vratio iz Španjolske kako bi slavio rođendan voljene djevojke Sofije Milošević, ali je on takvu informaciju opovrgnuo, pa šetnju gradom opravdao riječima da je išao do ljekarne. 

Evo što je u četvrtak napisao na svome profilu na Instagramu:

- S obzirom da je stanje u svijetu i Srbiji jako teško, nezapamćeno u posljednje vrijeme, morao sam se oglasiti i dati podršku svome narodu. Prije svega, jako mi je krivo što sam glavna tema ovih dana, što se konstantno piše o meni, a ne o liječnicima i medicinskim djelatnicima.

Dok sam boravio u Španjolskoj bio sam negativan na koronavirus, te sam odlučio doputovati u Srbiju, pomoći, dati podršku svome narodu, ali i biti uz svoju obitelj uz suglasnost svog kluba. Kada sam sletio u Srbiju još sam jedanput bio testiran na koronavirus i opet je utvrđeno da ga ne nosim.

Jako mi je krivo što su neki ljudi neprofesionalno odradili svoj posao, odnosno što mi nisu dali točne informacije kako se trebam ponašati u samoizolaciji. U Španjolskoj mi je bilo dopušteno da se krećem do ljekarni i marketa, što u Srbiji nije slučaj.

Ispričavam se svima ako sam ih na bilo koji način ugrozio, nadam se da ćemo zajedno ovo uspjeti prebroditi - napisao je Jović, protiv kojeg je podignuta kaznena prijava zbog nepoštivanja mjera samoizolacije.

Ključne riječi

Komentara 28

DU
Deleted user
21:47 19.03.2020.

Molimo još veću količinu vijesti iz Srbije........još,još,još,hoćemo još

Avatar Forumas
Forumas
22:45 19.03.2020.

jovic pa jovic,dosta vise jovica,hocemo cuti sto radi kerleusa i brena.

Avatar PeppeS
PeppeS
22:53 19.03.2020.

Ala se parkirao,tacno se vidi da seljak u grad moze ali seljak iz duse nikad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije