Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragična vijest

Svijet nogometa u šoku: Umro bivši engleski reprezentativac, imao je samo 35 godina

Peter Whittingham
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
19.03.2020.
u 16:32

Nesretni je mladić prebačen u bolnicu s teškim ozljedama glave, liječnici su se danima botili da ga spase, ali je ipak nažalost podlegao povredama

Peter Whittingham, nekadašnji engleski reprezentativac koji je nastupao za U19, U20 i U21 selekcije, preminuo je u četvrtak nakon što je 7. ožujka pao u jednom pubu u  Barryju niz stepenice, prenosi The Guardian.

Nesretni je mladić prebačen u bolnicu s teškim ozljedama glave, liječnici su se danima borili da ga spase, ali je ipak nažalost podlegao povredama.

Whittingham je igrao na poziciji središnjeg veznog, a profesionalnu karijeru je započeo u Aston Villi u travnju 2003. godine. Najljepše trenutke karijere proveo je u Cardiff Cityju za koji je zabilježio preko 400 nastupa i 85 pogodaka, a igračke je dane zaključio u kolovozu 2018. godine kao član Blackburna.

S Cardiffom je svojedobno izborio i promociju u Premier ligu, te je kao član tog velškoga kluba dosegnuo 2008. godina finale FA kupa, kao i finale Liga kupa 2012. godine. 

Policija je u srijedu već priopćila da je dovršila istragu i da je zaključeno kako nije bilo kriminalnih elemenata, odnosno da je Whittinham bio žrtva nesretnih okolnosti.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar roker
roker
20:59 20.03.2020.

Uz dužan respekt, pisati o tragediji pogibije nekog drugoligaškog igrača u GB kao o šoku u vrijeme 11000 umrlih je malo bezobrazno. Evo, ja dam šokiran

SE
Semiramida
09:31 21.03.2020.

Doista nije vrijeme da se ovakve vijesti o nepoznatom engleskom nogometašu plasiraju kao neki šok. Šok je corona virus. Umrlih po svijetu stotine u danu, a tek u Africi od gladi. Nogometaši su preplaćeni, precijenjeni a većina ništa korisno zaza zajednicu ne radi. Samo jahte, vile, partijanje. Koga briga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije