Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASTANAK OD KRANJČARA

Cicu na počinak ispratile brojne poznate osobe: Dalić, Mamić, Ćiro, Šimunić, Šimić...

Sprovod velikana hrvatskog nogometa Zlatka Kranjčara na zagrebačkom groblju Mirogoj
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/19
05.03.2021.
u 16:47

Kranjčar je pokopan u Aleji velikana, uz legendarni Dinamov dvojac iz generacije 1967. – Slavena Zambatu i Krasnodara Roru

Brojni su se u petak poslijepodne na Mirogoju oprostili od Zlatka Kranjčara. Na sprovodu je bilo nešto više od tisuću ljudi, a legendarnog Cicu na posljednji počinak su došle ispratiti i mnoge osobe iz javnoga života. 

Nekadašnji suigrači, nogometaši koje je trenirao, kolege treneri, predstavnici Dinama.

Na ispraćaj su, između ostalih, stigli Zlatko Dalić, Miroslav Blažević, Marko Mlinarić, Zoran Mamić, Ante Čačić, Dario i Jelena Šimić, Joe Šimunić, Stipe Pletikosa, Mirko Barišić, Zorislav Srebrić, Velimir Zajec, Stjepan Deverić, Tomo Ivković, Zvonimir Boban, Robert Prosinečki, Aljoša Asanović, Nikola Jurčević, Antonio Franja, Dalibor Poldrugač, Mirko Jozić, Ljupka Gojić Mikić, Filip Juričić...

Kranjčar je pokopan u Aleji velikana, uz legendarni Dinamov dvojac iz generacije 1967. – Slavena Zambatu i Krasnodara Roru. 


 
Sprovod velikana hrvatskog nogometa Zlatka Kranjčara na zagrebačkom groblju Mirogoj
1/12

 

Ključne riječi

Komentara 4

RU
Rusvaj
18:53 05.03.2021.

Šta sad se niste digli na zadnje noge radi broja ljudi na sprovodu...... Licemjeri

Avatar FrancJunior
FrancJunior
17:55 05.03.2021.

Zajedno smo igrali mali nogomet.....

DV
dvor
16:54 05.03.2021.

ako si poznat,mozes sta hoćes ako nisi onda jao si ga tebi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije