Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVENSTVO HRVATSKE

Cibona bolja od Cedevite Junior, briljirao povratnik Filip Bundović

Zagreb: FAVBET Premijer liga, 13. kolo, KK Cibona - KK Alkar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
25.01.2024.
u 21:15

Briljirao je povratnik u redove Cibone Filip Bundović koji je ubacio 31 koš, dok su Ivan Karačić i Renato Serdarušić sa po 15 ubačaja bili najefikasniji kod domaćih.

U prvoj utakmici 18. kola prvenstva Hrvatske za košarkaše Cibona je kao gost u Domu sportova svladala Cedevitu Junior sa 82-70 (20-21, 21-13, 22-16, 19-20).

Briljirao je povratnik u redove Cibone Filip Bundović koji je ubacio 31 koš, dok su Ivan Karačić i Renato Serdarušić sa po 15 ubačaja bili najefikasniji kod domaćih.

- Nije me bilo godinu dana i ovo nije prava slika jer sam danas odigrao na svježinu. Dosta sam se i izmorio pa me trener morao uvoditi i izvoditi, morali smo rotirati s ovako skraćenom rotacijom - kazao je Bundović koji se vratio nakon operacije ramena. 

Još od početka sezone, ovo je bila prva utakmica u kojoj je Cibona imala šest, a ne samo pet, seniora u rotaciji pa je trener Dino Repeša ustvrdio:

- Reagirali smo dobro nakn teškog poraza od Splita. Već sa šestim igračem u rotaciji, Bundovićem, vidi se velika razlika i u napadu i u obrani.

Cibona je treća na ljestvici s omjerom pobjeda i poraza 14-4, dok je Cedevita Junior peta sa 11-7, između njih je Dinamo-Zagreb sa 11-6 i utakmicom manje.

Na vrhu je Zadar sa 16-1 ispred Splita koji je na 15-2.

A sljedeću utakmicu, i to domaću, Cibona igra upravo protiv Zadra (ponedjeljak) ali u sklopu ABA lige.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije