Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTEZ MAJSTORA

Benteke zabio gol o kojem će se pričati, pogledajte fantastične 'škarice'

Christian Benteke
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
12.09.2015.
u 21:54

Christian Benteke se borio kao lav cijelu utakmicu, bio na svakoj lopti i isplatilo mu se

Manchester United je pobijedio Liverpool 3:1 i dodatno ih unazadio na prvenstvenoj ljestvici, ali jedini igrač u eri Brendana Rodgersa koji se može nazivati pojačanjem stoji iza pogotka koji bi vrlo lako mogao biti naljepši u cijeloj sezoni!

Christian Benteke se borio kao lav cijelu utakmicu, bio na svakoj lopti i ostavili su ga suigrači na cjedilu, što je krivnja trenera koji ga konstantno postavlja u vrh napada bez da oko njega ikoga ima u pravom trenutku.

No trud se morao isplatiti u jednom trenutku, a jest u 84. minuti kad je Liverpol izgledao onako kako bi trebao i po čemu je prepoznatljiv. Ibe prolazi po desnoj strani i ubacuje, a Benteke fantastičnim škaricama vraća nadu za Redse. Bila je to prava bomba s desetak metara, a David De Gea samo ju je mogao popratiti pogledom.

Na Bentekeovu žalost, samo dvije minute kasnije zabio je Martial za 3:1 i tu je bio kraj priče, barem što se tiče mogućnosti da Liverpool na Old Traffordu dođe do pokojeg boda. Što se tiče pogotka sjajnog Belgijca, on njemu će se pričati još jako dugo te nikoga ne treba čuditi ako uđe u uži izbor za pogodak sezone.

>> Manchester slavio protiv Liverpoola, Rooney 'doznao' tko je Martial

Komentara 2

JU
Jure7
11:18 13.09.2015.

Svaka cast majstore!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:53 12.09.2015.

golcina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije