Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTLAND SRUŠIO DALLAS

Chicago nakon minus 29 sve dalje od doigravanja

Dwayne Wade
AFP
26.03.2010.
u 09:02

Dwyane Wade je pobjedu svog Miamija na gostovanju kod Chicaga 103-74 opisao kao "najbolju igru na gostovanju ove sezone", u kojoj je, pak, ubacio tek 12 poena.

Wade je, posve neobično, odigrao manje od pola sata, ali sve postaje jasnije ako se zna da je Miami na poluvremenu imao vodstvo od 63-33. Wade je tako bio milostiv prema momčadi iz svog rodnog grada, a osim 12 poena upisao je pet asistencija i deset skokova.

Miami je, inače, u borbi za petim mjestom na Istoku, gdje se trenutačno nalazi Milwaukee. Pobjedom su preskočili Charlotte. Chicaga, pak, do osmog mjesta i doigravanja dijele dvije i pol pobjede.

Chicago je u velikom kontraritmu i ovo im je bio jedanaesti poraz u zadnjih trinaest poraza, a u tom razdoblju su imali i niz od deset poraza.

U malom derbiju Zapada Portland je pobijedio Dallas 101-89, koji je upisao četvrti poraz u zadnjih šest utakmica. Inače, velika je gužva u Zapadnoj konferenciji iza leđa vodećih LA Lakersa. Dallas, Denver i Utah imaju identični omjer 47-25.

LaMarcus Aldridge je bio igrač utakmice u Portlandu, te je upisao statistiku od 20 poena, 10 skokova i pet asistencija. Portland je dobio boj pod koševima, gdje je osim Aldridgea vladao i Marcus Camby sa 17 poena i 11 skokova, a Portland je ovime došao do omjera 3-0 u sezoni protiv Dallasa.

LA Clippersi su iznenadili Houston u gostima 99-93, no obje momčadi su već ranije izgubile nadu u doigravanje. Houston, istina, ima još teoretske šanse, no forma ne nudi optimizam i mogući dolazak do osmog mjesta. Houston malo opravdanje za ovaj poraz može pronaći u neigranju ozlijeđenih Martina i Battiera.

NBA liga, petak:

Chicago - Miami 74-103 (Gibson 12p, 10s / O'Neal 24p, 4s, 3a, Wade 12p, 5a, 10s)

Portland - Dallas 101-89 (Scola 16p, 14s / Smith 25p, 10s, Gooden 17p, 14s)

Houston - LA Clippers 93-99 (Aldridge 20p, 10s, 5a, Camby 17p, 11s / Butler 25p, 9s)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije