Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva razmjena

Chelsea pušta Hazarda u Real... Ali samo ako za njega dobije Balea!

Gareth Bale
Foto: Reuters (Ilustracija)
16.04.2014.
u 08:47

Hazard, koji je ove sezone postigao 16 pogodaka i ima devet asistencija, takav bi rasplet možda i želio, ali Gareth Bale zasigurno ne bi. Tek je stigao u Real i ovdje želi napraviti karijeru

Jose Mourinho već se duže vrijeme mora boriti oko Edena Hazarda. Njegov najbolji igrač privlači ponude bogatih klubova, ponajprije PSG-a, a i madridski Real pokazao je interes.

Iako je Chelsea dosad oštro odbacivao mogućnost prodaje belgijskog reprezentativca, engleski mediji pišu da je napokon odlučio barem razmisliti o toj opciji. Naime, mediji tvrde kako je Mourinho odlučio pustiti Hazarda u Real, ali samo pod jednim uvjetom - da u suprotnom smjeru krene Gareth Bale.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Hazard, koji je ove sezone postigao 16 pogodaka i ima devet asistencija, takav bi rasplet možda i želio, ali Gareth Bale zasigurno ne bi. Tek je stigao u Real i ovdje želi napraviti karijeru. Mala je i vjerojatnost da bi ga Ancelotti pustio jer Bale igra sve bolje i bolje, a već je zabio 19 golova i ima 15 asistencija.

Očito je Chelsea odigrao ovakav potez kako bi potpuno ohladio Real od Hazarda.

>>'Ako će žena htjeti preseliti u Pariz, morat ću razmisliti'

Komentara 1

KE
keepitreal
10:38 16.04.2014.

Odakle vam samo ovakve informacije????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije