Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI KUPOVI

Chelsea i Arsenal bez golova, Realove rezerve razočarale

Cheslra - Arsenal 0:0
Foto: Reuters
1/12
Autori: Hina, Vecernji list
10.01.2018.
u 23:28

Arsenal i Chelsea su prije sedam dana u prvenstvu odigrali sjajnu utakmicu sa četiri gola (2:2) i nizom prilika na obje strane. No, ovoga puta mreže su mirovale.

U prvom susretu polufinala engleskog nogometnog Liga kupa Chelsea i Arsenal su na Stamford Bridgeu odigrali bez golova.

Arsenal i Chelsea su prije sedam dana u prvenstvu odigrali sjajnu utakmicu sa četiri gola (2:2) i nizom prilika na obje strane. No, ovoga puta mreže su mirovale. Bluesi su bili aktivniji, uputili su 19 udaraca, a gosti tek pet, imali su i devet kornera (Arsenal četiri), ali bez učinka.

Cheslra - Arsenal 0:0
1/8

Na utakmici je korišten VAR sustav kojeg je sudac Martin Atkinson koristio u 39. i 89. minuti kako bi utvrdio radi li se o kaznenim udarcima, ali nakon provjere nije pokazao na bijelu točku.

Uzvratna utakmica je  24. siječnja na Emiratesu.

Rezerve Reala razočarale

Real je izborio četvrtfinale Kupa kralja, no nakon pobjede 3:0 u gostima, rezerve se u uzvratu na Bernabeuu nisu proslavile. S Numancijom su odigrali 2:2, piše Goal.

Madriđani su poveli u 11. minuti kada je Carvajal lijepim ubačajem pronašao strijelca Lucasa Vazqueza. Guillermo je u 41. minuti ušao umjesto ozlijeđenog Marina pa u 45. izjednačio, a Vazquez je opet pogodio u 59. minuti za 2:1. Bio mu je to peti gol sezone.

No, u 82. opet Guillermo, krasno je nadskočio Nacha i glavom pogodio s 11 metara za 2:2. U 92. je minuti Calco prekinuo kontru fauliravši Isca pa je, u doslovno posljednjoj sekundi utakmice, dobio drugi žuti karton!

Ronaldo, Modrić, Ramos, Benzema, Bale... bili su pošteđeni, dok su Kroos, Casemiro, Isco i Navas počeli na klupi, uz Oscara, Tejera, Achrafa i Mohu. Zinedine Zidane izveo je sastav: Casilla - Carvajal (od 46. Hakimi), Vallejo, Nacho, Theo Hernandez - Llorente, Kovačić - Lucas Vazquez, Asensio (od 62. Isco), Ceballos - Borja Mayoral (od 77. Casemiro).

Leganes je izbacio Villarreal i prvi put u povijesti izborio četvrtfinale. Izgubio je 2:1 u Madridu, ali zbog gola u gostima sačuvao je 1:0 iz prve utakmice. Alaves je kod kuće s 2:0 svladao Formenteru i prošao s ukupnih 5:1. Bh. napadač Ermedin Demirović zabio je prvi gol za Alaves.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije