Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO IZNENAĐEN

Teško bolesni igrač Barcelone ostao šokiran bezosjećajnošću Messija!

Abidal Messi
Foto: UESyndication/PIXSELL
10.01.2018.
u 17:43

- To je bol koje ću se sjećati čitavog života. Bilo je to teško podnijeti - rekao je Abidal kojem je 2011. dijagnostirian tumor jetre.

Bivši igrač Barcelone Eric Abidal ispričao je kako je ostao šokiran ponašanjem Lionela Messija dok je Francuz ležao u bolničkom krevetu.

- To je bol koje ću se sjećati čitavog života. Bilo je to teško podnijeti - rekao je Abidal kojem je 2011. dijagnosticiran tumor jetre.

Bolesni Abidal suigračima iz Barcelone javio se prigodnim videom, no reakcija Messija ga je neugodno iznenadila.

Abidal Messi
1/9

- Jako sam patio, to nikome ne bih poželio. Bio sam sretan kad me liječnik obavijestio da ću na operaciju pa sam suigračima poslao video potpore. Znate što mi je Messi na to rekao? Da to više ne šaljem jer im smeta - rekao je Abidal i dodao:

- Samo sam ih želio ohrabriti, ali su mi rekli da ih uznemiruje jer izgledam kao leš.

Kaže da mu je bilo jako teško gledati prijatelje i suigrače.

- Kad me Thierry Henry došao posjetiti plakao sam kao dijete. Nisam želio da vidi u onakvom stanju, no bilo mi je drago što je došao.

Komentara 7

Avatar Joejordan
Joejordan
20:22 10.01.2018.

I kad ga još neki počnu uzdizati u nebesa fuj koji pokvarenjak.

TR
trolokva
18:50 10.01.2018.

ravnodusnost covijeka je gora nego pakao...

RE
rene
14:26 11.01.2018.

da novinari ne mogu nijedan članak napisati a da namjerno nešto ne insinuiraju, pa gdje su urednici??? nahviše me smeta što 90% čitatelja puši ovakve tekstove i bez provjere počnu pljuvati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije