Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHALLENGER – BREST

Ivan Dodig uvjerljiv u Francuskoj, izborio je polufinale

Ivan Dodig
Foto: Reuters/PIXSELL
23.10.2015.
u 14:57

Završilo je 6:3, 7:5 protiv Andree Arnaboldija

Ivan Dodig na Challengeru u Brestu nastavlja s uspjesima i u četvrtfinalu je pobijedio 27-godišnjeg Talijana Andreu Arnaboldija 6:3, 7:5 za sat i 33 minute igre.

Ovaj tip turnira ispod je razine onoga što Dodig zna i može, ali jako mu je dobro kao priprema i traženje forme, koja je zbog ozljeda bila pomalo narušena proteklih mjesecu.

Zato nije baš ni bilo za očekivati da bi Arnaboldi mogao iznenaditi, ali svejedno je zadao malo muke našem tenisaču. Kako god, bez servisa nije ostao, slavio je u dva seta i sad ga u polufinalu čeka bolji iz dvoboja Roger-Vasselin – Kačanov.

>> Ivan Dodig nije dopustio iznenađenje, plasirao se u drugo kolo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije