Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibalia - Lokomotiva 2:1

Četvrtu pobjedu u nizu proslavili na Prgometovu piru

'Vinkovci-061110-14. kolo 1. HNL-Cibalia-Lokomotiva-17.Vlatko Simunac Photo by:Goran Ferbezar/Pixsell'
'Goran Ferbezar/Pixsell'
06.11.2010.
u 18:10

Za Cibaliju prvo poluvrijeme bilo najlošije ove sezone. U poluvremenu im je Mršić očitao bukvicu pa su njegovi igrači pobijedili 2:1

Teže nego što su svi očekivali, Cibalija je pobijedila Lokomotivu (2:1) i tako zabilježila četvrtu uzastopnu prvenstvenu pobjedu.

Razlog lošije igre Vinkovčana, posebno u prvom poluvremenu, neki vide u neuobičajeno toplom vremenu, drugi u mogućem podcjenjivanju suparnika, a treći u iščekivanja sinoćnjeg vjenčanja prvotimca Krešimira Prgometa.

Upravo su suigraču Prgometu posvetili pobjedu.

– Nije sramota izgubiti od treće momčadi u Hrvatskoj. Zadovoljan sam kako su moji igrači odigrali u većem dijelu utakmice. Krivo mi je samo zbog pada koncentracije, što je rezultiralo dvama pogocima iz kuta – rekao je trener Lokomotive Ljupko Petrović.

Razloge slabijih reakcija pojedinih igrača u nekim situacijama Petrović vidi u mladosti i neiskustvu igrača koje vodi.

– Većinom su to mladi dečki od 18 do 20 godina i oni samo vježbanjem i ponavljanjem mogu doći do razine da se takve pogreške više ne ponavljaju – istakao je Petrović, čija momčad u sljedećem kolu igra protiv Hajduka.

Trener Cibalije Stanko Mršić zadovoljan je novim trima bodovima. Napominje da je i očekivao tešku utakmicu te da je Lokomotiva momčad koja u svojim redovima ima niz mladih reprezentativaca kao i kvalitetnog trenera.

– Očigledno je da su neki od igrača u svojim glavama već bili na svadbi, i to se pokazalo. Imali smo nekoliko dobrih prilika, ali je vratar Lokomotive u nekoliko navrata odlično reagirao. Imali smo šansu i riješiti utakmicu ranije, ali smo je propustili, da bi onda uslijedilo opuštanje, što je i dovelo do smanjenja rezultata. Na kraju smo ipak upisali nova tri boda, što i jest najvažnije – rekao je Stanko Mršić, koji svoje dečke već sprema za dvomeč s Istrom koji igraju u srijedu u Kupu te nedjelju u prvenstvu.

VINKOVCI - Stadion Cibalie. Gledatelja: 1.500. Sudac: Draženko Kovačić (Križevci).

CIBALIA: Matković, Radotić, Tomić, Lučić, Parmaković, Rugašević, Jurić, Vitaić (od 83. Kvesić), Bartolović (od 90. Baraban), Šimunac (od 61. Božić), Kresinger.

Trener: Stanko Mršić.

LOKOMOTIVA: Mitrović, Musa, Komorski, Maleš (od 69. Sesar), Poljak, Bule, Pivarić, Sopić, Horvat (od 82. Šimić), Peko, Sivonjić (od 64. Trojak).

Trener: Ljupko Petrović.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
19:22 06.11.2010.

Mršić razbudio igrače sa hladnom vodom polivenom po njihovim glavama što je uzrokovalo divlje trčanje po igralištu i pobjedu nad Lokomotivom ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije