Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LINO ČERVAR Hrvatski izbornik kaže da kako su Poljaci dobro izanalizirani

Červar: Preskočit ćemo obranu ljestvama

29.01.2009.
u 14:20

Lino Červar, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, bio je dobro raspoložen uoči večerašnjeg polufinala.

- Zdraviji sam dva posto. Što sad pametnoga reći kada smo sve već rekli o Poljacima. Igrali smo s njima prošle godine četiri puta. Bit će nam jaki suparnici, a danas pišemo povijest. Pobijedimo li, osvojit ćemo petu medalju u šest godina, a to nije mala stvar - rekao je Červar.

Kako protiv njihove iznimno visoke 6-0 obrane u kojoj dominiraju Bielecki i Siodmiak?

- Ne bude li išlo nikako drugačije, uzet ćemo ljestve. Bit će vrlo važno kako će na crti igrati Igor Vori. Najvažnije je da ih pobijedimo. Tko zna, možda ću i ja njih iznenaditi obranom 6-0, pa neka im se vanjski igrači napucavaju. Možda se upecaju u moju klopku. Vidjet ćemo - rekao je Červar.

Kako protiv braće Lijewski?
- Opasni su. Kad ne ide starijem, ide mlađem. I obratno. Najbolje bi bilo kada bi obojica večeras imala loš dan. No, moramo se pripaziti i njihovih krila. Tako je Tluczyinski u igri protiv Srbije postigao 11 golova, a Kuchczynski i Jurašik zajedno osam protiv Norvežana - istaknuo je Červar.

U petak će jako važna biti i potpora s tribina.
- U ime svih igrača i stručnog stožera, molim navijače za još snažniju i strastveniju potporu nego na prethodnim utakmicama. Navijanje je iz utakmice u utakmicu bilo sve bolje, a tako smo mi i igrali. Zajedno smo jači - zaključio je Lino Červar.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije