Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČINJE DRUGI KRUG
Povratak na članak

Červar i Karačić najavili utakmicu s Austrijom: Varaju se oni koji misle da će biti lako

"Varaju se oni koji misle da će biti lako. Oni su jedna respektabilna reprezentacija, moramo biti mentalno jaki da im se možemo suprotstaviti. Moramo spriječiti njihovu tranziciju koja je vrlo dobra kod njih. Mi moramo voditi igru, mi ne smijemo dozvoliti da oni nama nametnu igru", izjavio je Červar.

Komentari 1

DU
Deleted user
21:32 15.01.2020.

I ako nema Francuske i Danske u zavrsnici skeptican sam dal uopce mozemo do polufinala. Jednostavno jer Lino je prosao svoj zenit prije 15 godina i kada gledam kako Norveska, Madarska, Slovenija, Spanjolska i Portugal igra onda stvarno bilo bi cudo. Ali samo Spanjolska je za nas jako ozbiljan protivnik do polufinala. Znaci pobjeda protiv Austrije se mora ostvariti i posle toga mora se dobiti Njemacka i na kraju najvjerojatnije Ceska. Onda ne moramo se cupati protiv spanjolaca jer oni su jaci od nas. Ali tri pobjede zaredom protiv dobre ekipe stvarno jako sam skeptican jer u skupini s Crnom Gorom i Srbijom nismo se proslavili. Ali nema predaja i sto bude bude.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.