Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavili na Ibroxu

Celtic slavio u prvom ovosezonskom Old Firmu

Odsonne Edouard
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
01.09.2019.
u 15:22

U sastavu Rangersa cijelu je utakmicu odigrao hrvatski stoper Nikola Katić, dok je reprezentativni lijevi bočni Borna Barišić ostao na klupi za pričuvne igrače.

Nogometaši Celtica ostali su sami na vrhu ljestvice škotskog prvenstva nakon što su u nedjelju u dvoboju četvrtoga kola s 2:0 svladali Rangerse kao gosti na Ibroxu.

Generalno bolju igru tijekom većega dijela dvoboja Celtic je okrunio pobjedom zahvaljujući golovima francuskog napadača Odsonnea Edouarda u 32. minuti i irskog napadača Jonathana Hayesa u trećoj minuti sučevog dodatka pred kraj utakmice.

U sastavu Rangersa cijelu je utakmicu odigrao hrvatski stoper Nikola Katić, dok je reprezentativni lijevi bočni Borna Barišić ostao na klupi za pričuvne igrače.

U zadnjoj minuti prilično korektnog dvoboja crveni karton je zbog grubog prekršaja zaradio veznjak Rangersa Jordan Jones.

Celtic je na vrhu ljestvice sa 12 bodova iz četiri nastupa, dok je Rangers ostao na devet bodova i na drugom mjestu.

Ključne riječi

Komentara 1

DA
DarthVader
18:50 01.09.2019.

Celtic for ever.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije