Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Mamić:

'Čeka nas vruć teren, a Ćiro je čovjek enormne energije'

Zoran Mamić i Duje Čop
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
17.10.2014.
u 13:00

Čop i Antolić imaju manjih problema s ozljedama, Soudani također, a nakon treninga vidjet ćemo tko će na put, kaže trener Dinama.

Nakon reprezentativne stanke Dinamo se vraća utakmicama u Zadru gdje ih u 12. kolu MAXtv Prve lige čeka istoimeni domaćin. Uoči susreta trener Modrih Zoran Mamić ispričao je u kakvom stanju njegova momčad putuje u Zadar te što očekuje od susreta.

– Nakon dvotjedne pauze željno očekujemo nastavak prvenstva – kaže trener za službenu stranicu Dinama i dodaje:

– Pred nama je važna utakmica i to ne samo zato što nosi tri boda nego i jer je najava onoga što nas čeka idući tjedan. Znamo da neće biti jednostavno jer nas čeka neugodan teren i motiviran protivnik, ali svjesni smo kvalitete i znamo što želimo napraviti.

Dinamo u Zadru uvijek čeka "vruća atmosfera".

– Tamo nas uvijek čeka vruć teren, ali nama je tako svuda; posebno na manjim stadionima. Naviknuti smo na to i očekujem da pokažemo snagu. Kažem, lijepo je igrati kada su oko terena buka, galama i navijanje... Bio sam igrač i rijetko kada igrač baš čuje što se viče, a cijela ta atmosfera samo može podignuti razinu igre.

Modri imaju dosta problema s ozljedama pa trener nekoliko sati uoči puta nije znao ni tko će ići prema Zadru.

– Čop i Antolić imaju manjih problema s ozljedama, Soudani također, a nakon treninga vidjet ćemo tko će na put. Što se tiče Henriqueza, on se vratio sinoć iz Čilea i možda će biti malo umoran od puta, ali to neće biti problem – rekao je trener pa dodao o mladom Anti Ćoriću:

– Iako je stanje mnogo bolje nego što se na početku mislilo, nisam siguran hoće li biti spreman za Salzburg. Ipak, nećemo o Salzburgu nego samo o Zadru; to nam je trenutačno najvažnija utakmica.

Dinamo će u Zadru dočekati i novi trener Zadrana Miroslav Blažević koji u najavama nije baš štedio trenera Modrih.

– Ne bih to komentirao, morate njega pitati što je htio reći ili što misli. Moje mišljenje o njemu? Mislim da je jedan od najvećih hrvatskih trenera i neću nabrajati što je sve napravio jer to svi znamo. On je čovjek enormne energije i karizme i skidam pred njim kapu do poda – zaključio je trener Dinama.

>>Evo što Dinamo kaže o Šimunićevu istupu protiv Josipovića

>>Henriquez zbog umora od dugog 
puta iz Čilea neće igrati u Zadru

Komentara 5

SP
spremni0
13:51 17.10.2014.

zoran je pokazao da je jako dobr trener

Avatar Django
Django
13:23 17.10.2014.

Zoran dokazuje svakom svojom izjavom da je gospodin. Samo mi nije jasno kako ista majka može roditi dva toliko različita sina.

DI
dinamojavolim1
14:04 17.10.2014.

bio sam skeptican kad je postavljen za trenera ali sve mi je bolji i treba mu dat priliku,bilo je par losih tekmi(npr.rijeka koju smo pobjedili) i bilo je par odlicnih. Za razliku od svojih predhodnika zoran prizna kad je igra losa i kad je nesta krivo napravio sretno zorane...samo dinamoooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije