Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK SUKOBA

Čeferin uzvraća Perezu: 'On želi poslušnike, a ja nisam taj. Radim za nogomet'

Aleksander Čeferin
Reuters/Pixsell
22.04.2021.
u 09:27

- On želi predsjednika koji sluša i koji radi što on želi.

Predsjednik Uefe Aleksander Čeferin još se jednom osvrnuo na Superligu, ali i na moguće sankcije za klubove koji su uključeni u nju, bez obzira na to što su ostala samo tri – Real Madrid, Barcelona i Juventus.

Napomenuo je da ove sezone Liga prvaka mora biti odigrana jer su TV prava već prodana pa je potrebno održati obvezu u tom smislu, ali ništa ne garantira za budućnost, ako se ponovi nešto slično.

Nije propustio komentirati ni predsjednika Reala i Superlige Florentina Pereza, koji ga je u intervjuu podosta kritizirao te nazvao nasilnikom, a njegovu retoriku prijetećom. Uz dodatak da ništa slično prije nije doživio, a 20 godina je u nogometu.

– On želi predsjednika koji sluša i koji radi što on želi, a ja radim ono što mislim da je dobro za nogomet – bio je kratak Čeferin.

>>> Pogledajte reakcije na Superligu

Komentara 3

RE
RedTree
13:36 22.04.2021.

Ova Konferencijska liga mi se ne sviđa, jer pari kao odvajanje siromašnih od bogatijih. Liga nacija i onaj komplicirani playoff za svjetsko prvenstvo nepotrebno i komplicirano. I nek konačno suđenje i ždrijeb u LP ne ide u korist jednog kluba kao prije par godina.

DA
DarthVader
13:37 22.04.2021.

Ceferin o postenju, pa ja se bum ranil. Pa to je taj koji je uveo da od 2024.ligaprvaka bude jos vise nezanimljiva. Isto tako onaj iz FIFA, s onim klupskim svjestkim prvenstvo. Mafija.

HR
hr76
09:47 22.04.2021.

Bravo za Čeferina, a Real ipak odmah treba izbaciti iz Lige prvaka, ili bar dok se ne riješe mutikaše Pereza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije