Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUSTAO OD MANDATA
Povratak na članak

Čeferin preko medija gura priču koja nema smisla pa napada Bobana. Reagirao je defenzivno i nezrelo

Slovenac je na Kongresu Uefe nakon Bobanova odlaska odjednom promijenio odluku, a sad pokušava prikazati da je odluka uvijek bila ista

Komentari 7

KU
Kujttim
21:52 08.02.2024.

Realno, Čeferin je već 3 mandata predsjednik UEFA-e, jer su ga izabrali, a Boban se vratio Leonardi Boban i traži pažnju preko naslovnica Storyja.

VL
Avatar CUBE
CUBE
21:57 08.02.2024.

Još jedan Slovenc uhvaćen s prstima u pekmezu. Htio mjenjat statut kojim bi se omogućilo produženja mandata za koji nije zainteresiran jer želi biti s obitelji ? Odeš i zaboli te ko će i koliko vladati na funkciji koju želiš napustititi. Ovo je u rangu @ EU Hadžije koji jedri po Piranskome vanka 🤓

VL
MK
MKinkognito60
22:24 08.02.2024.

Kad je čeferin nastupio prvi mndat, pisao sam kako je velika lopina tukli su mi minuse.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.