Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Minus 15

Cedevita u prvom kolu Eurolige kod kuće izgubila od Malage

Cedevita - Unicaja
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
16.10.2014.
u 21:13

Cedevita je bila ravnopravna s gostima do sredine druge četvrtine, ali onda su gosti napravili seriju 14:0 i otišli na, pokazalo se na kraju, nedostižnu prednost

Košarkaši Cedevite u prvom su kolu Eurolige doživjeli i prvi poraz. U Košarkaškom centra Dražena Petrovića bolja je bila španjolska Unicaja iz Malage koja je slavila sa 78:63.

Cedevita je bila ravnopravna s gostima do sredine druge četvrtine, ali onda su gosti napravili seriju 14:0 i otišli na, pokazalo se na kraju, nedostižnu prednost. Pritiskali su igrači Jasmina Repeše u drugom dijelu utakmice, ali nikako nisu mogli susret vratiti u neizvjesnost.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Goste je predvodio Ryan Toolson sa 20 koševa, dok je Fran Vazquez dodao 13 poena. Najefikasniji u sastavu Cedevite bili su Miro Bilan sa 15 i Ante Delaš sa 12 koševa

U toj skupini B večeras još europski prvak Maccabi ugošćuje Limoges dok će u petak igrati ALBA iz Berlina i CSKA iz Moskve. Cedevita u drugom kolu ide na gostovanje u Francusku gdje igra protiv Limogesa.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
21:42 16.10.2014.

Komunjare.Ispali dao Bog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije