Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanski stručnjak otkriva

Capello: Španjolska je favorit na Euru zbog igrača iz Barcelone

'England manager Fabio Capello during the Euro 2012 Group G Qualifying match at the City Stadium, Podgorica, Montenegro. Photo: Press Association/Pixsell'
'Owen HumphreysPress Association/'
24.01.2012.
u 13:53

– Impresioniran sam njihovom sposobnošću da zadrže loptu. Mnogi su pokušali, ali ne može ih se zaustaviti – naglasio je talijanski stručnjak.

Engleski izbornik Fabio Capello otkrio je na dodjeli priznanja Talijanskog nogometnog saveza (on je dobio posebnu nagradu novinarskog žirija) tko je za njega favorit na predstojećem Europskom nogometnom prvenstvu.

– Španjolci su najveći favoriti za europsku krunu! Prvenstveno zato što imaju puno igrača iz Barcelone u svom sastavu – rekao je Capello, koji je potkraj 2011. sa svojom Engleskom ipak uspio nadmudriti Španjolce u prijateljskoj utakmici, ali je svejedno ostao zadivljen.

– Impresioniran sam njihovom sposobnošću da zadrže loptu. Mnogi su pokušali pronaći protuotrov za takvu igru, u prvom redu trener madridskoga Reala Jose Mourinho, ali ne može ih se zaustaviti – zaključio je talijanski stručnjak.

Komentara 1

DA
Dario--
16:48 24.01.2012.

Mogu se ovi Španjolci itekako da zaustave,ipak oni nemaju Messia,a Messi isto tako nema Xavia i Iniestu u Argentini,s tim da je Messi puno slabij bez njih dvojice, nego oni bez njega!!Capello kao tipični Englez,Švabe mu nabile kompleks pa ga to boli i peče tako da ni slova nije rekao o Njemačkoj mladosti i super talentiranim klincima!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije