Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKA Fabio Capello neočekivano je ostao bez pola reprezentacije

Capello s B momčadi u Berlin

17.11.2008.
u 15:49

Sasvim neočekivano, pripreme engleske reprezentacije za spektakularan prijateljski ogled s Nijemcima u Berlinu (srijeda, 20.45) pretvorile su se u fijasko nakon što je Fabiju Capellu otkazalo više od pola članova prve momčadi: Rooney, Ferdinand, Brown, Ashley Cole, Lampard, Joe Cole, Heskey, te Gerrard. Oko Liverpoolova kapetana nastao je skandal jer Capello nije vjerovao klupskim liječnicima i Benitezu pa je Gerrarda pozvao da ga pregleda liječnički tim reprezentacije.

Ovim zgodom neće biti ni Davida Beckhama, koji nije u natjecateljskom ritmu.

Priliku će, međutim, dobiti Modrićev i Ćorlukin suigrač Darren Bent, čovjek koji je nedavno uništio Dinamo. Bent je tri puta nastupio za Albion i još čeka prvi pogodak.

Capello je od novaka u reprezentacuiju uvrstio Manciennea iz Wolverhamptona, Daviesa i Agbonlahora iz Aston Ville, Bullarda iz Fulhama, te vratara Citya Joea Harta.

Nijemci su u nešto boljoj situaciji jer su Löwu otkazali Ballack i Frings, na poštedi je i Lahm, a izbornik je pozvao dva igrača bundesligaškog hita Hoffenheima: Comppera i Weisa te Schäfera iz Wolfsburga.

Nijemci, koje je sinoć u Berlinu ugostila kancelarka Angela Merkel, pod Löwovim su vodstvom prošle godine pobijedili Engleze na Wembleyu 2:1.

Fabiju Capellu ovo će biti deseta utakmica na engleskoj klupi. Izgubio je samo jednu, prijateljsku od Francuza, a u kvalifikacijama za SP 2010. ima savršen učinak: četiri utakmice, četiri pobjede.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije