Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olimpijske igre mladih

Capan osvojio prvu medalju i prvo zlato za Hrvatsku!

'Ivan Capan of Croatia celebrates his gold medal in the youth men\'s 50m breaststroke on day 6 of swimming at the Singapore 2010 Youth Olympic Games (YOG) at the Singapore Sports School, Aug 20, 2010.
'SPH-SYOGOC/JOSEPH NAIR'
20.08.2010.
u 18:50

U Singapuru se svirala hrvatska himna, plivač Ivan Capan osvojio je prvu (zasad i jedinu) medalju i prvo zlato za Hrvatsku na Olimpijskim igrama mladih.

Dogodilo se to posljednjeg dana plivačkih natjecanja, član Mladosti trijumfirao je na 50 metara prsno s novim hrvatskim juniorskim rekordom – 28.55.

– Tražio sam se na semaforu i iznenadio se kad sam vidio da sam prvi. To je moje prvo zlato na velikim natjecanjima i doista je to čudesan osjećaj. Prvi put je himna svirala za mene – kazao je presretni Ivan. (af)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije