Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOKS

Canelo novi vladar srednje kategorije: Nanio Golovkinu prvi poraz

Canelo Golovkin
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
16.09.2018.
u 09:51

Golovkin je tako doživio prvi poraz u karijeri u 36. godini, dok je Canelo stigao do 50. pobjede

Saul Canelo Alvarez novi je prvak srednje kategorije po verzijama WBA, WBC i IBO nakon što je u spektakularnom meču u Las Vegasu podijeljenom odlukom sudaca dobio Genadija Golovkina.

Bio je to revanš za borbu koja je prije godinu dana završila neriješeno, a ovog puta također su odlučivale nijanse.

A koliko je tijesna pobjeda Meksikanca bila najbolje govore ocjene sudaca. Jedan je meč bodovao 114:114, dok su preostala dvojica presudila sa 115:114 na stranu Canela.

Canelo Golovkin
1/7

Bilo je to uistinu sjajnih 12 rundi u kojima je Kazahstanac imao više udaraca (234-202), no Canelo je bio bolji u 'power punches', odnosno udarcima koji rade veću štetu (143-116).

Golovkin je tako doživio prvi poraz u karijeri u 36. godini, dok je Canelo stigao do 50. pobjede, a nakon ovog meča nema sumnje da bi mogli gledati još jedan revanš uskoro.

>> Pogledajte i razgovor s Filipom Hrgovićem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije