Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najava Španjolaca

Čačić: Ne bojimo se novih nereda, a vidjet ćemo hoće li igrati Modrić

Ante Čačić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/6
20.06.2016.
u 21:18

- Naravno da nam nije bilo lako, ali mi smo se usredotočili na ono što nas čeka. I predsjednik Šuker je nakon utakmice rekao da Hrvatska neće biti izbačena.

Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak u 21 sat igra protiv Španjolske. Utakmica je to koja odlučuje o tome tko će biti prvi u skupini, a naša reprezentacija mogla bi igrati bez ozlijeđenog Luke Modrića. Ipak, Čačić je večeras ostavio mogućnost i da zaigra.

- Prošao je magnetsku rezonancu, koja je pokazala da nema rupture, a hoće li nastupiti to ćemo još vidjeti, kazao je Čačić i pohvalio Rakitića:

- Ovo je njegovo najbolje izdanje u reprezentaciji. Ne sjećam se da je ikada tako odigrao kao drugo poluvrijeme protiv Turske i cijelu utakmicu protiv Češke.

Jeste li mirniji nakon odluke Uefe?

- Naravno da nam nije bilo lako, ali mi smo se usredotočili na ono što nas čeka. I predsjednik Šuker je nakon utakmice rekao da Hrvatska neće biti izbačena.

Bojite li se novih nereda?

- Nismo zabrinuti, jer je to bila dovoljna opomena za francusku policiju i nas same. Mislim da će navijači biti uzorni. Mi se moramo usredotočiti na teren.

Možemo li do pobjede protiv Španjolske?

- I oni imaju svojih slabosti. Oni su izuzetno kvalitetan protivnik, ali mi ćemo učiniti sve da nađemo prostora i za svoju igru.

Komentara 15

DE
derin
21:25 20.06.2016.

Ljudi, ajmo učiniti sve da dobijemo Španjolce, onda nam je otvoren put do polufinala.

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
21:41 20.06.2016.

Bravo Čačiću. Ne znam te dovoljno ali riječi su ti odmjerene i jasne. Za pobjedu treba uvijek a pogotovo protiv takve momčadi i sreće. Mi smo je zaslužili nakon 96 i 98.

DU
Deleted user
21:38 20.06.2016.

navijaci su uvijek uzorni a sto cemo s onima sto nisu kao proslu tekmu bog vas cuo i ja zelim da sve prođe bez incidenata HHHRRVVVAAATTTSSKKKKAAA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije