Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZEKIĆ GRMIO
Povratak na članak

Burno u tunelu: Kek se sukobio s pomoćnim trenerom Osijeka!

- Dok sam ja trener Osijeka, igrat će onako kako ja kažem. Neću o imenima, prepoznat će se oni sami, ali nedopustivo je da kod 2:0 imamo par igrača koji mogu odigrati tako neobavezno.

Komentari 4

VE
veckovinkovci
18:13 17.02.2018.

Zoran Zekic je kljuc uspijeha Osijeka i nema zajebancije sa njime Decki igra se 90 min i nema posustajanja

VL
KU
kupatilo
19:00 17.02.2018.

Bravo Zekicu.Kapa do poda.Svi bi trebali tako reagirati.Morase znati koje šef jer inace gdje je puno šefova tuje malo posla.Mlad perspektivan posten.Ima nade za nas nogomet jer ima ih uz debe jos par koji poštuju kruh koji zarađuju.A tices brzo na i bolji klub a ondace ovi blakati sto im kasne plate kad budu u glibu i nezanimljivi ikom.Tvoj ce rad biti cjrnjen i sterno.Napomibjem dinamovac sam ali volim postene trenere postene igrače nema veze kojeg kluba.Svismo mi hrvatska.

VL
Avatar rubinet
rubinet
19:34 17.02.2018.

gospodine Zekiću..primjetno je kako vam momčad pada u drugom poluvremenu..a prije je bilo obratno..poradite malo na tome..je li riječ o tjelesnoj nespremnosti ili pak o neodgovornom i neprofesionalnom ponašanje ..ne znam...

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
21:04 17.02.2018.

Zašto ne izbacite iz države tog divljaka i napastnika?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.