Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europske lige

Burnley nadigrao Watford, pobjede Cagliarija i Atalante

Watford
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
26.09.2016.
u 23:18

Pogotke za drugu pobjedu Burnleyja ove sezone zabili su Jeffrey Hendrick (38) i Mickael Keane (50), a za oba gola asistirao je Steven Defour

U posljednjem susretu šestog kola engleskog nogometnog prvenstva Burnley je na svom Turf Mooru pobijedio Watford sa 2:0 prekinuvši niz od četiri uzastopna remija u međusobnim susretima.

Pogotke za drugu pobjedu Burnleyja ove sezone zabili su Jeffrey Hendrick (38) i Mickael Keane (50), a za oba gola asistirao je Steven Defour.

Posljednju pobjedu u međusobnim susretima Burnley je ostvario u veljači 2011. Nakon toga pet od šest susreta je završio bez pobjednika, a jednu utakmicu je dobio Watford.

Na ljestvici engleskog prvenstva vodi Manchester City s maksimalnih 18 bodova, Tottenham ima 14, a Arsenal, Liverpool i Everton po 13 bodova. 

Posljednja tri mjesta koja vode u niži rang natjecanja drže West Ham (3), Stoke City (2) i Sunderland (1).

U posljednja dva susreta šestog kola talijanskog nogometnog prvenstva Cagliari i Atalanta su ostvarili pobjede.

Cagliari je pobijedio Sampdoriju sa 2:1, dok je Atalanta u Pescari nadigrala Crotone sa 3:1.

Golove za Cagliari zabili su Pedro (37) i Melchiorri (88), dok je gol za goste zabio Fernandes (86).

U drugom susretu Atalanta je već u prvom poluvremenu zabila tri gola. Strijelci su bili Andrea Petagna (3), Jasmin Kurtič (40) i Alejandro Gomez (45+1).

Gosti su u 62. minuti ostali bez isključenog Francka Kessiea, što je Crotone iskoristio i ublažio poraz golom Simyja u 86. minuti.

Bila je to druga pobjeda Atlante ove sezone i već peti poraz Crotonea koji se nalazi na začelju ljestvice sa samo jednim bodom.

Na ljestvici vodi Juventus sa 15 bodova ispred Napolija sa 14 i Intera koji je treći sa 11 bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije