Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP u vaterpolu

Bukić: U inozemstvu je veliko zanimanje, ali mi želimo našu publiku

Vaterpolo
VL
11.08.2010.
u 08:55

Na deset Ininih crpki prodaju se ulaznice za EP, a na još 30 navijački rekviziti.

Organizatori Europskoga vaterpolskog prvenstva u Zagrebu (od 29. kolovoza do 11. rujna) doista ne bi trebali imati problema s prodajom ulaznica. Posebno ne za utakmice hrvatske vaterpolske reprezentacije te za četvrtfinale, polufinale i finalni susret. To je barem jedna od dobrih strana činjenice da se prvenstvo neće održati u Areni, koja ipak ima puno veći kapacitet (14.000 mjesta). Malu arenu na Savi koja će primati 4700 gledatelja puno je lakše napuniti.

A interesa za ulaznicama ima. Vidi se to na deset Ininih benzinskih crpki koje ih zasad prodaju (na još 30 crpki mogu se kupiti navijački rekviziti), ali svjedoče o tome i brojni upiti iz inozemstva. Za dolazak u Zagreb, samo na završnicu ili na cijelo prvenstvo, posebno su zainteresirani Mađari, Crnogorci, Srbi i Talijani.

Ni kvota ni ograničenja

– Nema nikakvih ograničenja, stranci mogu kupiti ulaznica koliko žele, iako mi prije svega želimo zadovoljiti našu publiku. Cilj nam je, naravno, imati što više naših navijača. No, nema kvota, stranci mogu dobiti onoliko ulaznica koliko ih uspiju kupiti – napomenuo je Perica Bukić, predsjednik HVS-a.

Prodaja ulaznica ali i turističkih aranžmana povjerena je tvrtki Digitel, a Ina je, kao službeni partner, dobila pravo da polovicu ulaznica prodaje na svojim crpkama.

Što ako netko iz Karlovca želi kupiti ulaznice?

– Pa, kupit će ih u Zagrebu ili Rijeci. Možda se i Karlovac mogao naći na popisu gradova u kojima se mogu kupovati ulaznice, ali Ina je napravila izbor i mi se u to nismo željeli miješati. Od internetske prodaje ulaznica odustali smo jer smo procijenili da je prilično zahtjevna i zbog toga skupa. No, 28. kolovoza povlačimo ulaznice iz ostalih gradova, osim iz Zagreba, i one će se do kraja prvenstva moći kupovati na Mladosti – objasnio je Bukić, istaknuvši još jednom veliku pomoć grada Zagreba i Vlade RH u organizaciji (prije svega u financiranju) Europskog prvenstva.

U Ini "lože" ozračje

A kako u Ini uspješno "lože" ozračje za EP najbolje se može vidjeti na crpki u Miramarskoj koja je sva u znaku Zagreba 2010. Dočekat će vas pravi vaterpolski ugođaj i, naravno, ulaznice i rekviziti. I sve po pristojnim cijenama. Ulaznice za susrete u skupini su po 50 kuna. Za toliko, dakle, možete gledati susrete hrvatskih dupina s Crnogorcima, Turcima, Rumunjima, Španjolcima i(li) Talijanima.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
09:17 11.08.2010.

Bukić: U inozemstvu je veliko zanimanje, ali mi želimo našu publiku jer volimo incidente, tuču, vrijeđanje i dinamične događaje i na tribinama..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije