Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodna borba

Brutalni Cigano: Velasquez, dođi da ti uzmem naslov!

'Junior Dos Santos, right, of Brazil, hits Shane Carwin, of Greeley, Colo., during their main event heavyweight mixed martial arts bout at UFC 131, Saturday, June 11, 2011, in Vancouver, British Colum
'Darryl DyckPress Association/Pix'
12.06.2011.
u 16:50

Junior dos Santos odlukom sudaca pobijedio je Shanea Carwina na UFC-u 131 čime je osigurao priliku da se bori za najboljeg na svijetu

Udarci su pljuštali, Amerikanac Shane Carwin (12-2) je klečao, krv je curila parterom. Brutalni Brazilac Junior dos Santos (13-1) nije odustajao, udarao je sve jače... Bila je to tek prva runda glavne borbe večeri u Vancouveru na UFC-u 131, na kojem se Amerikanac nije snašao. Inače je on bio taj koji je svih svojih 12 pobjeda dohvatio u prvoj rundi, jedino je dotad bio bolji Brock Lesnar. No, Brazilac leti sve više, prije dvije godine kada je pobijedio našeg Mirka Filipovića bio je senzacija, a danas nema sumnje da se trenutačno radi o najboljem borcu na svijetu.

– Cain Velasquez, ti si sljedeći na redu! Uzet ću ti pojas – povikao je Santos, poznat po nadimku Cigano.

Aktualni UFC-ov prvak bio je u kavezu, samo se kiselo nasmiješio.

– Ma može. Vidim da si napredovao. Baš se veselim – mirno je uzvratio Velasquez (9-0), borac meksičkog podrijetla, koji još ne zna kako je to izgubiti. No, Dos Santos će biti pravi ispit. Borba za naslov UFC-ova teškaškog prvaka očekuje se potkraj godine. (sh/VLM)

Ključne riječi
UFC

Komentara 2

OB
-obrisani-
18:00 12.06.2011.

Velasquez će namlatiti Dos Santosa,koliko god da je dobar Dos Santos.

Avatar GERO2
GERO2
09:03 13.06.2011.

Dos Santos za mene je nikakav borac imao je srece,i to cesto puta no naletice on na Valasqueza koji ce mu pokazati sto je borac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije