Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ DINAMA

Bruno Petković uskoro bi mogao doživjeti nešto što donedavno nije mogao ni zamisliti

17.02.2024.
u 13:04

29-godišnji Bruno Petković, nije prekjučer u Sevilli pisao samo Dinamovu nego i vlastitu povijest, onu koju donedavno nije mogao ni zamisliti. Naime, Dinamov junak na stadionu Betisa Bruno Petković upravo je dosegnuo brojku od čak 24 europska pogotka za plave te se rekorderu Mislavu Oršiću približio na zaostatak od samo četiri pogotka.

Komentara 12

ST
strahimir
08:39 18.02.2024.

Petkoviću nedostaje intelekt i borbenost koju imaju brojni veliki igrači, a jedan od najvećih je nesumnjivo Modrić.

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
08:10 18.02.2024.

Svako toliko postigne gol. Nek porazgovara kolegama Haalandom, Martinezom ili žaboglavim M’bapeom.

SP
spane
00:22 19.02.2024.

Možda ste vi i u pravu, ali budite realni, a bilo je utakmica iz kojih se to vidi. Dinamovi igraći ne znaju igrati bez Petkovića, a on prvo nema kondicije, drugo koristi prethodno navedenu privilegiju, a treće ne može se reći da nezna. To nikako !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije