Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra predstava

Brozoviću pohvale svjetskih medija: 'Igrao je inteligentno'

Champions League Final - Manchester City v Inter Milan
Foto: UMIT BEKTAS/REUTERS
1/6
12.06.2023.
u 07:00

"Nije zaslužio biti na gubitničkoj strani", napisao je Goal o Marcelu Brozoviću koji je zbog svoje izvrsne igre u finala Lige prvaka, koje je nažalost izgubio od Manchester Cityja, dobio pohvale svjetskih medija

Iako je Inter izgubio u finalu Lige prvaka od Manchester Cityja, nogometaši Simonea Inzaghija dobili su pohvale svjetskih medija za odličnu predstavu. Talijanska momčad odlično se suprotstavila Cityju, a jedan od onih koji je dobio gomilu pohvala je i naš Marcelo Brozović. Dobio je jako dobre ocjene u svjetskim medijima, a Goal.com ga je označio kao najboljeg u redovima Intera.

“Brozović je bio uvjerljivo najbolji igrač Intera. Svugdje je bio na terenu, uzimao je protivniku posjed lopte i proigravao suigrače na svim stranama.

VEZANI ČLANCI:

Nije zaslužio biti na gubitničkoj strani, što se i vidjelo na njemu, s obzirom na to da je bio sve nervozniji kako je utakmica završavala”, piše Goal, dok Gazzetta dodala da je njegova predstava bila iznimno inteligentna te da je bio uspješan u razgradnji Cityjevih napada i u izgradnji Interovih.

VIDEO Mateo Kovačić: Postoje pravila ponašanja i za nas igrače i za navijače. Ne podržavam takve stvari

Komentara 1

DU
Deleted user
07:31 12.06.2023.

Vidi se da čovjek ima škole :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije