Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne igra derbi

Brozović se oglasio oko izbacivanja iz momčadi, evo što je poručio!

Marcelo Brozović, stolni tenis
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
18.09.2016.
u 08:30

- Ne znam zbog čega ne konkurira, nisam prava osoba za davanje odgovora na to pitanje. Znam samo da trening nije napustio ranije, kao što mogu tvrditi da Marcelo nikada nije bio problematičan

Marcelo Brozović izbačen je iz momčadi Intera za veliki derbi protiv Juventusa. Iako nije ozlijeđen, trener Frank de Boer odlučio ga je izostaviti s popisa igrača koji konkuriraju za taj dvoboj, a talijanski mediji nagađaju da se radi o sukobu njega i trenera. Gazzetta piše da je odluka takva jer hrvatski nogometaš pokazuje manjak profesionalizma.

- Ne znam zbog čega ne konkurira, nisam prava osoba za davanje odgovora na to pitanje. Znam samo da trening nije napustio ranije, kao što mogu tvrditi da Marcelo nikada nije bio problematičan, rekao je njegov agent Miroslav Bičanić.

A ubrzo nakon što se ova priča zakotrljala, oglasio se i sam Brozović.

"Isključen bez razloga. Pozdrav svim navijačima Intera", napisao je hrvatski reprezentativac na Instagramu.

Komentara 6

SE
senior
11:00 18.09.2016.

Može mu se, veći je igrač od današnjeg Intera. Ako nisu zadovoljni neka ga prodaju, pa i sam Brozović već duže vrijeme pokušava pobjeći iz ovog lošeg kluba.

DU
Deleted user
11:56 18.09.2016.

Brozovic i neigra pa ne moze ni bit jedan od krivaca za loseg Inter-a ! O ovaj nizozemac sigurno broji zadnje dane u Inter-u !

DE
derin
18:53 18.09.2016.

Davno sam govorio prosječan igrac s velikim plućima i solidnim šutem izlijeva s vrha šesnaesterca, mamic ga uvalio Interu da minira transfer susica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije