Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRIJUMF INTERA

Brozović s društvom ušao u polufinale, a Lukaku i u povijest!

Inter - Bayer
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
10.08.2020.
u 23:14

Kai Havertz večeras je najvjerojatnije odigrao svoju posljednju utakmicu za Bayer

Milanski Inter plasirao se u polufinale Europske lige. Talijanski je klub u Düsseldorfu svladao Bayer iz Leverkusena s 2:1, a sva tri pogotka su pala u razmaku od samo deset minuta u prvome dijelu.

Nerazzurri su poveli zahvaljujući Nicolu Barelli u 15. minuti, i to nakon što je mladi veznjak sjajno naciljao s ruba šesnaesterca. Imao je Barella potom još jednu sjajnu prigodu, ali tek što ju je propustio, Romelu Lukaku je povećao na 2:0 u 24. minuti.

Belgijac se zahvaljujući svojoj snazi odlično okrenuo u jednom duelu kod peterca, te zatim u padu poslao loptu u mrežu. Lukaku se time ujedno upisao i u povijest tog natjecanja jer nitko dosad nije zabio u devet uzastopnih ogleda.

Tri minute kasnije Bayeru je nadu pružio Kai Havertz, koji je odlično odigrao dupli pas s Kevinom Vollandom i poentirao s nekoliko metara iskosa, međutim rezultat se na žalost njemačke momčadi više nije mijenjao.

Kada smo već kod Havertza, zanimljivo je izdvojiti da je večeras najvjerojatnije odigrao svoju posljednju utakmicu za Bayer. Naime, britanski su mediji zadnjih dana pisali da je već sve dogovorio s Chelseajem i da su klubovi odlučili potvrditi taj transfer jednom nakon što klub iz Leverkusena završi svoj europski put.

Za Inter je večeras svih 90 minuta odigrao i Marcelo Brozović, kojemu je portal Sofascore dao sasvim solidnu ocjenu, 6.8.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije