Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjetili se Dražena!

Brooklyn Netsi će se na veličanstven način sjetiti košarkaškog Mozarta

Dražen Petrović
Foto: Twitter/Brooklyn Nets
1/8
25.02.2018.
u 15:16

Jedan od najvećih komplimenata koje sam dobio u svojoj karijeri bio je od majke Dražena Petrovića - kaže Dirk Nowitzki

Momčad NBA lige Brooklyn Netsi u ponedjeljak će se prisjetiti Dražena Petrovića. Utakmicu protiv Chicago Bullsa posvetit će hrvatskoj legendi i košarkaškom Mozartu.

Na svojim društvenim mrežama Facebooku i Twitteru postavili su fotografije posvećene našem Draženu.

- Jedan od najvećih komplimenata koje sam dobio u svojoj karijeri bio je od majke Dražena Petrovića. Gospođa Biserka jednom mi je rekla da je podsjećam na njenog sina i to nikad neću zaboraviti - rekao je Dirk Nowitzki, jedan od najboljih europski košarkaš u povijesti NBA lige.

Dražen Petrović probio je led europskim košarkašima da se pokažu u najjačoj ligi na svijetu.

- U Europi su ga svi obožavali, bio je legenda. Bio je jedan  jednog od najboljih europskih košarkaša u povijesti, velik radnik, sjajan šuter bez obzira je li pucao iz driblinga ili gađao tricu. Dražen je bio natjecatelj, ratnik, borac - ističe njemački košarkaš.

Hrvatske košarkaške legende sjetili su se i njegovi Netsi. Svoju Facebook stranicu posvetili su Draženu Petroviću te najavili kako će se u ponedjeljak tijekom pauza na utakmici Brooklyn Netsa i Chicago Bullsa prikazivati njegovi sjajni potezi dok je igrao na NBA parketima.

Prvih 10.000 navijača dobit će Draženovu figuricu, a ponudit će brojne druge suvenire izrađene u čast košarkaškom Mozartu. 

Na utakmici će nazočiti Draženova majka Biserka kao i drugi košarkaši koji su igrali s Petrovićem.

Dražen Petrović
1/4

Komentara 2

Avatar fredi
fredi
17:00 25.02.2018.

Dražen je ovo svakako zaslužio, a uz ovaj sam članak očekivala hrpetinu komentara onih koji ga ne podnose. Zato sam iznenađena što nema nijednoga. Možda su ipak postali svjesni Draženovih zasluga za košarku i Hrvatsku. Daj Bože da jesu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije