Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVIĐEN SKANDAL

Britanci prozivaju Đokovića: On je "covidiot" godine! Mediji iz Srbije: Pretjerali ste

Zadar: Novak Đoković protiv Peđe Krstina na na Adria Tour teniskom turniru
Dino Stanin/PIXSELL
21.12.2020.
u 18:53

“Skandal kakav se ne pamti! Britanci, stvarno ste pretjerali, Đoković još nije doživio ovakvo poniženje”, piše Kurir

Kako dolazi kraj godine sve češće svjedočimo nagradama za najbolje. Tako je slučaj i ove godine, samo što su iz popularnog britanskog Daily Maila odlučili malo izokrenuti situaciju pa tako dodijeliti negativne nagrade za 2020 godinu.

Uzevši u obzir groznu godinu u kojoj se nalazimo, Britanci su dodijelili i nagradu za "covidiota godine", osobu koja je neodgovornim ponašanjem najviše pridonijela širenju zaraze. Nagradu je pak odnio prvi reket svijeta Novak Đoković zbog organiziranja Adria Toura tijekom ljeta na kojem se proširio koronavirus.

''Postojalo je nekoliko kandidata za najveću nagradu, ‘Covidiot godine’. Uostalom, svakog tjedna događalo se da neke sportske zvijezde krše pravila o izolaciji zbog koronavirusa. Predvodili su ih engleski nogometaši, uključujući Phila Fodena, Masona Greenwooda, Jacka Grealisha, Kylea Walkera i Calluma Hudsona-Odoija. Ipak, nagrada ide u ruke najpoznatijeg tenisača, svjetskog broja jedan, Novaka Đokovića'', piše u Daily Mailu.

“Samo Đoković, čovjek koji stalno izaziva podjele, može lopticom pogoditi sutkinju i biti izbačen s US Opena, a da to ne bude ni blizu njegovog najkontroverznijeg poteza godine. Organizirao je Adria Tour na Balkanu, tijekom korona-izolacije u lipnju, zbog čega je došao na prvo mjesto Covidiot rang liste. Đoković je najveći gubitnik lockdowna”, žestoki su Britanci.

Na takve napise reagirali su i susjedni nam mediji, te se čini da su poprilično iznenađeni i šokirani izborom Britanaca.

Neviđen skandal, Britanci prostački uvrijedili Đokovića”, stoji na naslovnici Blica.

“Skandal kakav se ne pamti! Britanci, stvarno ste pretjerali, Đoković još nije doživio ovakvo poniženje”, piše Kurir.

Ključne riječi

Komentara 10

TO
Tomi
23:51 21.12.2020.

Englezi i postenje, pametnom dosta

Avatar Jevgeni Gromov
Jevgeni Gromov
04:39 22.12.2020.

Zašto Englezi piju čaj?!! Pa zato što su BOLESNI!! Ovo je samo dokaz tome!!.

DE
desperadikus
09:18 22.12.2020.

Tata bijelog gospodskog sporta dolazi sa smrdljivog balkana to boli nadmene britance a Nole caruje bez pardona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije