Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKE

Brekalo zabio Napoliju, Modrić zaigrao za Real, Kalinić debitirao

Luka Modrić Real madrid
Foto: Reuters/Pixsell
11.08.2018.
u 23:07

Luka Modrić zaigrao je prvi put na SP-a za Real i to od 77. minute kada je zamijenio Isca. Kod gostiju Halilović je ostao na klupi.

Real Madrid je u prijateljskoj utakmici s 3:1 pobijedio Milan. Benzema je zabio već u 2. minuti, da bi rossoneri izjednačili preko Higuaina već u 4. Novo vodstvo kraljevima donio je Bale u 45. minuti. Pobjedu Reala potvrdio je Mayoral u 91. minuti.

Luka Modrić zaigrao je prvi put na SP-a za Real i to od 77. minute kada je zamijenio Isca. Kod gostiju Halilović je ostao na klupi.

Wolfsburg je s 3:1 dobio Napoli, a za vodstvo vukova u 43. minuti zabio je Josip Brekalo. U nastavku je izjednačio Milik, da bi njemačkoj momčadi s dva gola pobjedu osigurao Mehmedi.

U utakmici International Champions Cupa Inter je u Madridu s 1:0 golom Martineza dobio Atletico. Za goste je Marcelo Brozović igrao do 60. minute, dok Šime Vrsaljko i Ivan Perišić nisu konkurirali za momčad. Debi za madridsku momčad upisao je Nikola Kalinić koji je u 62. minuti zamijenio Costu. 
 

Komentara 6

RT
right_thought
08:16 12.08.2018.

Kalinića ne bole leđa?

DH
dalibor.hren
08:42 12.08.2018.

Nikola se vratio s bolovanja i odigrao gotovo cijelu utakmicu, punih 28 minuta!

BI
binki
09:24 12.08.2018.

Vidli bumo kak su modrić i real jak bez ronalda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije