Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDITERANSKE IGRE

Bravo! 'Kraljice šoka' osvojile srebrnu medalju, Srpkinje brončane

Hrvatske i njemačke reprezentativke odigrale prijateljsku utakmicu u Areni Zagreb
Luka Stanzl/PIXSELL
06.07.2022.
u 16:55

Opet je najbolja u hrvatskoj reprezentaciji bila Katarina Pavlović koja je postigla devet pogodaka. Četiri je dodala Stela Posavec, a po dva Tena Japundža, Tena Petika, Lana Jarak, Josipa Bebek i Ana Malec.

Hrvatske rukometašice osvojile su srebrnu medalju na Mediteranskim igrama koje ove srijede završavaju u alžirskom Oranu. U finalnom su susretu Španjolke bile bolje od Hrvatske s 29-25 (17-13).

Utakmicu su Španjolke otvorile s 4-0 te su sve do kraja bile u prednosti. U prvom dijelu konstantno su Španjolke čuvale taj plus od tri do četiri gola te je uvodnih 30 minuta završilo 17-13.

Najbolje su Hrvatice odigrale uvodni dio drugog poluvremena. Primaknule su se suparnicama na pogodak zaostatka, ali dalje od toga nisu mogle. Deset minuta prije kraja opet je Španjolska pobjegla na tri pogotka viška i do kraja čuvala prednost.

Hrvatice su se tako morale zadovoljiti srebrom na Mediteranskim igrama, a opet je najbolja u hrvatskoj reprezentaciji bila Katarina Pavlović koja je postigla devet pogodaka. Četiri je dodala Stela Posavec, a po dva Tena Japundža, Tena Petika, Lana Jarak, Josipa Bebek i Ana Malec.

Kod zlatnih Španjolki najbolje je odigrala Carmen Campos Costa koja je postigla devet golova.

Dodajmo kako su brončanu medalju osvojile srpske rukometašice koje su u ogledu za treće mjesto svladale Portugalke 26-22.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije