Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši Hajdukovac

Bradarić: Rijeka je ozbiljan klub, sigurno ću se uklopiti i odužiti se Keku

Filip Bradarić
Ivo Cagalj/PIXSELL
03.02.2015.
u 21:55

- Želio bih se zahvaliti svim ljudima u klubu koji su me lijepo ugostili i razgovorom pokazali da je Rijeka ozbiljan klub, klub koji ima svoju budućnost…

Filip Bradarić novi je igrač Rijeke. Bivši igrač Hajduka prošao je liječnički pregled i potpisao za Rijeku na tri i pol godine. Matjaž Kek tako je dobio veliko pojačanje u veznom redu.

- Jako smo zadovoljni što smo uspjeli dogovoriti dolazak Bradarića u Rijeku. On je mlad,  ali vrlo perspektivan igrač. Na njemu je da se, kao i svi ostali novi igrači, što prije prilagodi načinu rada u Rijeci. Rijeka ima takav sustav da pruža priliku mladim igračima, a uvjeren sam da će Bradarić krenuti putem Kramarića, Leškovića, Mitrovića i svih ostalih koji su u Rijeku stigli kao velika perspektiva, a u Rijeci su postali reprezentativni igrači, rekao je za klupsku stranicu Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora.

I igrač je bio zadovoljan zbog ostvarenog transfera.

- Želio bih se zahvaliti svim ljudima u klubu koji su me lijepo ugostili i razgovorom pokazali da je Rijeka ozbiljan klub, klub koji ima svoju budućnost… Siguran sam da ću se dobro uklopiti i davat ću na svakom treningu i utakmici svoj maksimum i odužiti se treneru Matjažu Keku .

>>Juventus kupio napadača Rijeke, Kek slaže novu momčad

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije