Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASILI SE

Boysi poslali poruku Barišiću i 'malom Mamiću': 'Dotičnima nije bilo jasno da ih ne podržava nitko'

Zagreb: Maksimir je opet bio pun, užarena atmosfera dočekala je grčku momčad
Luka Stanzl/PIXSELL
08.03.2024.
u 12:20

BBB-i su jutro nakon velike Dinamove pobjede nad PAOK-om poslali jasnu poruku

U nedjelju s početkom u 12 sati dogodit će se veliki dan za Dinamo. Kreće se u formiranje Skupštine Dinama, a ujedno će se dogoditi izbori za predsjednika kluba. Kandidati su aktualni predsjednik Mirko Barišić i legenda kluba Velimir Zajec koji je prvi izbor što se tiče navijača plavih.

BBB-i su jutro nakon velike Dinamove pobjede nad PAOK-om poslali jasnu poruku:

"Drugi put u tjedan dana potrebno je demonstrirati kolika je masa navijača Dinama pokazala prst dolje sadašnjoj garnituri kluba na čelu s Mirkom Barišićem i traži promjene u Dinamu. Pozivamo sve kojima je stalo do Dinama da shvate trenutak u kojem se nalazimo.

U nedjelju od 12 h kroji se budućnost Kluba i svi se moramo okupiti ispod zapadne tribine. Jedino kome su članovi Skupštine dužni jesu Dinamo i njegovi članovi, a ne Mirku Barišiću ili Nikoli Hanželu. Ako dosad tim dotičnim personama nije bilo jasno raspoloženje javnosti i činjenica da Mirka Barišića za predsjednika Dinama ne podržava nitko osim možda samo njega, onda neka im naša brojka to demonstrira.

VEZANI ČLANCI:

Članovi Skupštine moraju imati na umu raspoloženje javnosti i navijača koje se glasno i jasno iskazalo na utakmici protiv PAOK-a.

U NEDJELJU OD 11 H SVI ISPOD ZAPADA!

BAD BLUE BOYS ZAGREB", poručili su Bad Blue Boysi.

Zagreb: Maksimir je opet bio pun, užarena atmosfera dočekala je grčku momčad
1/105

Komentara 2

IG
IgorY
15:03 08.03.2024.

E, samo još fali da bbb preuzmu Dinamo i onda je sve otišlo k vragu. Možemo biti svi sigurno da tek to što oni nude nije nikakvo rješenje. Pa ne bira se uprava letvama, lancima, noževima. Da se to takoako bira onda bi odlučivali bbb.

ZW
zweistein
15:03 08.03.2024.

"....Dotičnima nije bilo jasno da ih ne podržava nitko.... " trostruka negacija u prvoj rečenici????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije