Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počela 65. NBA sezona

Boston na otvaranju bolji od Miamija, LA Lakersi se izvukli

leberon james
Reuters
27.10.2010.
u 09:55

Prvaci NBA pobjedom su otvorili 65. sezonu najjače košarkaške lige. LA Lakersi na svom su parketu pobijedili Houston sa 112:110. A u Bostonu su Celticsi bili bolji od osnaženog Miami Heata 88:80.

Ni pojačanja nisu pomogla momčadi Miamija da slave u prvoj utakmici nove sezone. LeBron James ubacio je 31 koš, ali je zato imao osam izgubljenih lopti.  Vrlo loš postotak šuta imali su Dwayne Wade (4-16) koji je ubacio 13 koševa, a Chris Bosh (3-11) zabio je osam poena. Kod Bostona najučinkovitiji bili su Ray Allen sa 20 i Paul Pierce sa 19 koševa. Rajon Rondo imao je 17 asistencija.

A u Los Angelesu je bilo svečano. Prije utakmice održana je ceremonija podjele prstena prvacima NBA i podizanje pod krov Staples Centera zastave za osvojeni šesnaesti trofej u prošloj sezoni. Kobe Bryant (27 poena) i Pau Gasol (29 poena) zajedno su ubacili 56 koševa za Lakerse, no za pobjedu Lakersa pobrinuo se Steve Blake. Luis Scola (18 koševa, 16 skokova) odigrao je dobru utakmicu za Houston, a isto vrijedi i za Aarona Brooksa (24 koša, devet asistencija).

Uvjerljivu pobjedu ostvario je Portland na svom parketu, svladavši Phoenix sa 106:92. Kod domaćina je najučinkovitiji bio Roy sa 24 koša, a kod gostiju Richardson koji je ubacio 22 poena.

 

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:01 27.10.2010.

NOGOMETNI i HOKEJAŠKI manager: http://tinyurl.com/nogomet-hokej :::U razvoju su još: FORMULA 1, TENIS, KOŠARKA, RUKOMET, ODBOJKA, BIATLON i BASEBALL na koje je moguća registracija te kad igra počne bit ćete obaviješteni na e-mail o početku pojedinog sporta. Trenutna zajednica managera u u postojećim sportovima broji oko 350 000 korisnika i svakim danom sve je veća::: http://tinyurl.com/nogomet-hokej

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije