Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stradao bedreni mišić

Borussia mjesec dana bez svog najboljeg strijelca

Erling Haaland
Foto: LEON KUEGELER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
03.12.2020.
u 12:12

Sa šest golova dijeli prvo mjesto strijelaca ovosezonske Lige prvaka zajedno sa Alvarom Moratom (Juventus) i Marcusom Rashfordom (Manchester United)

Najbolji strijelac Borussije Dortmund Erling Haaland (20) zbog ozljede bedrenoga mišića pauzirat će mjesec dana, objavio je klub. Norveški golgeter trebao bi se vratiti na teren nakon zimske pauze u Bundesligi, koja traje od 21. prosinca do 2. siječnja. 

Haaland zbog ozljede nije igrao u srijedu u Ligi prvaka protiv Lazija.

Susret je završio 1:11, a Borussia je ispunila cilj i osigurala je plasman u nokaut fazu Lige prvaka.

Haaland će zbog ozljede će propustiti susret zadnjeg kola grupne faze Lige prvaka protiv Zenita, te bundesligaške utakmice protiv Eintrachta iz Frankfurta, Stuttgarta, Werdera i Union Berlina.

Sa šest golova dijeli prvo mjesto strijelaca ovosezonske Lige prvaka zajedno sa Alvarom Moratom (Juventus) i Marcusom Rashfordom (Manchester United).  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije