Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Favoriti Fognini i Ćorić

Borna: Ždrijeb ne gledam jer sam se znao opeći

17.07.2019.
u 11:38

Nisam trenirao 18 dana, morao sam mirovati. Ali, sad sam fit! Spreman. Krećem – kaće Ćorić

Borna Ćorić prvu pobjedu na ATP-u ostvario je upravo u Stella Marisu. Gledali smo taj meč prije pet godina s tribina. Danas je, uz Talijana Fabija Fogninija favorit turnira. I 14. igrač svijeta.

– Ždrijeb? Nikad, ali baš nikad ne gledam s kime ću igrati na putu za finale. Jer, opekao sam se nekoliko puta. Ako baš čujem, od nekoga, onda u redu, ali neću gledati raspored – kaže Borna. Zaliječio je ozljedu trbušnog mišića.

– Nisam trenirao 18 dana, morao sam mirovati. Ali, sad sam fit! Spreman. Krećem.

Fabio Fognini, uz Bornu glavni takmac i prvi nositelj kaže:

– Deveti sam igrač svijeta, kakvo ostvarenje sna! A u Umag je došla cijela obitelj! Uživamo, rijetko se vidimo, a Italija je blizu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije