Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Sydney
Povratak na članak

Ćorić zapeo već u prvom kolu, koban je bio Luksemburžanin

Ćorić nije nastavio sa sjajnim prošlotjednim nastupima iz indijskog Chennaija.

Komentari 8

RA
ratkovucetic
11:26 12.01.2016.

To je hrvatska tenisačka stvarnost jedno kolo dva i točka

VL
IV
ivanjoksimovic
10:11 12.01.2016.

Nista strasno. Nerealno je u njegovom uzrastu ocekivati da stalno pobedjuje. Jos 2-3 godine ce on telo razvijati i tehniku, a nakon toga jos 2-3 glavu da bi postao vrhunski teniser koji konkurise na najjacim turnirima. Ipak, mislim da ni jedan klinac na ATP tour-u koji se trenutno probija nece nikad uzeti vise od 2-3 GS. Nove generacije tek treba da se pojave. Po mom misljenju, najvecu sansu medju novajlijama na ATP tour-u ima 18 godina star Taylor Fritz! Klinac je prosle nedelje osvojio svoj treci Challenger. Verujem da ove sezone moze da osvoji jos jedan, i do kraja sezone da dogura i na polufinala 2 turnira 250 serije.

VL
DU
Deleted user
12:01 12.01.2016.

Izgubio 1 a dobio 4 meča, te je Borna je od svih tinejdjera najuspjesnije otvorio novu sezonu i time jos jednom opravdao status najboljeg tinejdjera. Sve cestitke!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.