Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Sydney

Ćorić zapeo već u prvom kolu, koban je bio Luksemburžanin

Borna Ćorić
Foto: Reuters
1/5
12.01.2016.
u 09:45

Ćorić nije nastavio sa sjajnim prošlotjednim nastupima iz indijskog Chennaija.

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije nastavio sa sjajnim prošlotjednim nastupima iz indijskog Chennaija gdje je stigao do finala što mu je omogućilo skok na 40. mjesto ATP ljestvice.

Zaustavljen je u prvom kolu turnira u Sydneyu nakon što je od njega bolji bio Luksemburžanin Gilles Muller sa 6:1, 6:4. Meč sa 38. igračem svijeta trajao je 59 minuta.

Muller je u prvom setu dvaput oduzeo servis Ćoriću, a u drugom isto mu je pošlo za rukom pri rezultatu 1:1. Naš tenisač nakon toga nije uspio ozbiljnije zaprijetiti te kreirati preokret.

Luksemburžanin će u sljedećem kolu igrati protiv Austrijanca Dominica Thiema koji je prošlog tjedna u četvrtfinalu Brisbanea bio koban za Marina Čilića.

>>Marin Čilić i Ivo Karlović stagnirali, Borna Ćorić 'skočio' za četiri mjesta 

Komentara 8

RA
ratkovucetic
11:26 12.01.2016.

To je hrvatska tenisačka stvarnost jedno kolo dva i točka

IV
ivanjoksimovic
10:11 12.01.2016.

Nista strasno. Nerealno je u njegovom uzrastu ocekivati da stalno pobedjuje. Jos 2-3 godine ce on telo razvijati i tehniku, a nakon toga jos 2-3 glavu da bi postao vrhunski teniser koji konkurise na najjacim turnirima. Ipak, mislim da ni jedan klinac na ATP tour-u koji se trenutno probija nece nikad uzeti vise od 2-3 GS. Nove generacije tek treba da se pojave. Po mom misljenju, najvecu sansu medju novajlijama na ATP tour-u ima 18 godina star Taylor Fritz! Klinac je prosle nedelje osvojio svoj treci Challenger. Verujem da ove sezone moze da osvoji jos jedan, i do kraja sezone da dogura i na polufinala 2 turnira 250 serije.

DU
Deleted user
12:01 12.01.2016.

Izgubio 1 a dobio 4 meča, te je Borna je od svih tinejdjera najuspjesnije otvorio novu sezonu i time jos jednom opravdao status najboljeg tinejdjera. Sve cestitke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije